VESTI
Datum: 04/03/2018
FK Junior cestita generaciji 2006. i treneru Milosu osvojeno prvo mesto Mini Maxi lige. Cestitke i igracima FK Trio i treneru na dobroj igri i fer ponasanju uz zakljucak da je ovo bio pravi sportski dogadjaj sto su pokazali i roditelji obe ekipe.
Datum: 12/02/2018
U subotu je odigran gradski derbi izmedju Jagodine i Juniora koji je zasluzeno pripao ekipi Juniora rezultatom 2:1. Vuk Djokic je postigao gol u prvom i Veljko Jaric pobedonosni gol u zadnjem minutu utakmice. Treba istaci odlicnu igru Andrije Jovica koji je vodio ekipu do pobede, Simona Djurdjevica koji je bio stalni problem za odbranu Jagodine, igru Novaka Stevanovica u odbrani i sigurnog Jakova Stankovica na golu. Igraci Juniora su odigrali celu utakmicu bez izmene sto je bio ogroman napor ali i podvig s obzirom na broj igraca na klupi Jagodine. Andria Mirkovic i Andrija Stojanovic dali su  svoj doprinos bodreci svoje drugare i igrom u trecoj trecini. FK Junior cestita igracima i treneru Milosu plasman u finale. FK Junior cestita i igracima i treneru Jagodine na fer i korektnoj igri.
Datum: 02/01/2018
Novogodisnja utakmica izmedju bivsih igraca FK Junior i sadasnjih pionira i trenera odrzana je po dogovoru 23.12.2017. god u Jasinom balonu. Posle zanimljive  utakmice pioniri i treneri su cestitali 2000-tom godistu na pobedi. Rezultat je bio 9:7. Druzenje je nastavljeno u obliznjem kaficu. 
2000. godiste:
Miodrag Maljkovic, Ivan Mirkailo, Nenad Boric, Aleksa Milojevic, Janko Jankovic i Pavle Stanojevic
Pioniri FK Junior:
Filip Stankovic, Milos Avramovic, Mateja Djurdjevic, Petar Tomic, Mihajlo Micic
Treneri:
Milos Marinkovic , Zoran Milojkovic i Marko Krstic.
Datum: 20/12/2017
U toku je dogovor u vezi organizovanja novogodišnje utakmice. Igraće bivši članovi Juniora (2000. god.)  protiv  trenera  i sadašnjih pionira. Ekipa Juniora će biti pojačana Markom Krstićem, bivšim trenerom.  Prva slična utakmica odigrana je 27.12.2015. god. između 2000-tog godišta i pionira i petlića Juniora. Ideja je  da deca koja napuste klub, mogu uvek da dodju u klub i  da se podsete lepih trenutaka. Cilj je druženje između bivših, sadašnjih članova i trenera u klubu. Utakmica će biti održana na spoljnoj veštačkoj travi narednog vikenda. Nadamo se da će  Miodrag Miša Maljković da okupi ekipu u punom sastavu :-)
Na slici su učesnici utakmice iz decembra 2015. godine.

PRIJATELJI KLUBA

PRIJATELJI KLUBA

PRIJATELJI KLUBA

IZ GALERIJE

Top